Aperitiefhapjes
Tongscharfilets op bedje van witlof
Kalkoenfilet met wintergroentjes en spekjes
Wildzwijnhaasje in wintergarnituur
Varkenshaasje met dragonsaus,groentenkrans
Lamskoteletjes met groentenkrans
Ardens gebraad met saus van streekbieren
Groentenbouillonsoep met tomaat
Pompoenroomsoep
Aspergeroomsoep
Witloofroomsoep
Koud vleesbuffet met varkensgebraad, Ardeens, kip, rundsgebraad, ham, pastei, diverse soorten koude groentjes en sauzen.
Gemengd buffet met zalmfilet, tomaat-garnaal, lagoustine, varkensgebraad, Ardeens, kip, rundsgebraad, ham, pastei, gevuld eitje, diverse soorten groentjes en sauzen
met natuuraardappeltjes, puree, frietjes, pommes duchesse, kroketjes en rijst
Carpaccio van runderhaas
Cavaillon met zalm en grijze garnaal
Gerookte zalm met appelblokjes
Noorse gerookte visschotel (4 soorten)
Kabeljouwhaasje in rauwe ham met mosterdsausje
Tongrolletjes op normandische wijze
scampi's met groentjes en nantuasaus
vispotje (3 vissoorten)
Tongrolletjes op bedje van prei
Victoriabaars "à la mousseline" op een bedje van juliennegroentjes