Recente berichten

Pagina's: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10
61
Amazing Race / The Amazing Race 30
« Laatste bericht door D*N Gepost op 16-05-2017, 13:18:36 »
http://tvline.com/2017/05/13/the-amazing-race-renewed-season-30-cbs/

The Amazing Race is renewed voor een dertigste seizoen!  ::bravo:: Naar mijn idee misschien een goed punt om het laatste seizoen te doen en returnees te vragen uit alle voorgaande seizoenen ::jaja::. Maar wie weet ;D.

Wat denken jullie?
62
Amazing Race / Re: The Amazing Race 29
« Laatste bericht door spechteke Gepost op 1-04-2017, 16:27:13 »
Ik vond het ook wel tof. Team functie vond ik het minste team en ik vind team Lolo wel tof.
Ook jammer van de afvallers
63
Amazing Race / Re: The Amazing Race 29
« Laatste bericht door Loezel Gepost op 1-04-2017, 16:02:57 »
Geweldig begin. Racen met volstrekt onbekenden. Dat wordt een hoop drama dit seizoen. Team fun is geweldig.  ::rofl::
64
Amazing Race / Re: The Amazing Race 29
« Laatste bericht door hAgAr Gepost op 30-03-2017, 12:22:50 »
Briljant programma, ook de versies uit Canada en Australië zijn super.
Zouden ze hier ook eens moeten organiseren. Amazing Race Europe  ::jaja::
65
Amazing Race / Re: The Amazing Race 29
« Laatste bericht door D*N Gepost op 30-03-2017, 03:50:09 »
29 is wel een stom getal om te eindigen...

En yay ze hebben eindelijk iemand omgekocht om het uit te zenden ::bravo:: ::rofl::
66
Amazing Race / The Amazing Race 29
« Laatste bericht door Hadewychisdemol Gepost op 30-03-2017, 01:31:33 »
Vandaag komt The Amazing Race eindelijk terug na een jaar afwezigheid!

http://www.cbs.com/shows/amazing_race/

Zou dit het laatste seizoen zijn?
67
Amazing Race / Re: The Amazing Race 17
« Laatste bericht door D*N Gepost op 3-01-2017, 22:11:10 »
Wat een geweldig seizoen was dit ::bravo:: en ook zo nodig na de donkere periode van 13 t/m 16. Hierbij mijn ranking van koppels:

1. Brook & Claire: Mijn favoriete team ever so far. Ze waren grappig, deden alles met zoveel plezier, ze waren sterk, ze waren sympathiek. Ze hebben dit seizoen echt gemaakt tot wat het was ::jaja::. Arme Claire die elke keer de verkeerde roadblock koos ::rofl:: Eerst een watermeloen in haar gezicht, daarna van de brug af en weer omhoog, en dan nog de sushi opdracht, echt hilarisch.

2. Nat & Kat: De minder uitbundige versie van Brook en Claire, maar nog steeds super sympathiek, super sterk en het eerste all female team dat de winst heeft binnen gehaald! Goeie momenten waren de fastforward waarbij ze zo'n vies hoofd van een dier moesten opeten, vooral voor Kat die 22 jaar lang geen vlees heeft gegeten en natuurlijk Nat met haar hoogtevrees en diabetes, die alles doet. Verdiende winnaars en super leuk team!

3. Gary & Mallory: Mallory was echt een kind in een grote snoepwinkel "A Christmas ritual? OH BUT I LOVE CHRISTMAS"! Net als Brook en Claire genoot ze zoveel van de race. Ze waren sympathiek en hun relatie was schattig. Leuk dat ze terugkomen volgend seizoen ;D.

4. Connor & Jonathan: Eén van de leukste early boots. Ze hadden zelfspot en mooie exit met hun harmonisch lied ::jaja::.

5. Nick & Vicki: Ja Nick was soms een enorme asshole, Vicky was opvallend lief juist. Wat ze leuk maakte was dat ze echt idioten waren. Ze dachten dat ze in de country of london waren en snapten niet wat "taken" betekende bij de fast forward. Vicky was daarnaast wel sympathiek tegenover de niet sympathieke Nick, maakt ze een gebalanceerd team. En ze kwamen nog best ver ook!

6. Andie & Jenna: Het was wel duidelijk dat ze niet gingen winnen, maar het idee van hun avontuur was goed bedacht. Ze waren beiden sympathiek en voor de tijd die ze erin zaten waren ze een goed subplot.

7. Michael & Kevin: Overal een sympathiek team, leuke dynamiek tussen vader en zoon. Af en toe was de zoon licht irritant omdat hij neerbuigend overkwam naar zijn vader toe en dacht dat hij elke opdracht beter zou kunnen doen dan hem.

8. Katie & Rachel: Tijdens de race waren ze best leuk, maar vielen niet heel erg op. Waarschijnlijk ook doordat er al twee vrouwelijke teams waren die interessanter waren. Ze zijn erg gekelderd op de ranking omdat ze na hun eliminatie erg bitter waren en hoopten dat er geen all female team zou winnen omdat ze zelf de eerste wouden zijn. Erg onsportief ::niet-ok::. Maar omdat ze tijdens de afleveringen zelf niet irritant waren, staan ze niet laatste.

9. Chad & Stephanie: Oftewel Tinkbell and Pann. De villains dit seizoen, dus ook niet gek dat ze laag staan. Chad heeft sowieso alleen al een gezicht waarvan ik de kriebels krijg. Ik was elke leg weer aan het hopen dat ze afvielen en eindelijk dankzij de u-turn van Nat& Kat kon het gebeuren ::love::. Liet Chad zich ook weer van zijn slechte kant zien. Hypocriet ook want hij riep als eerste dat hij ze ook zou u-turnen, maar toen het andersom was, was ie opeens super boos ::).

10. Ron & Tony: Kwamen licht arrogant over, maar fijn dat ze er gelijk uitvlogen. Waren we gelijk vanaf ::ok::.

11. Jill & Thomas: Heb je 12 afleveringen om een indruk te maken, maak je er geen ::). Wat een super saai koppel was dit zeg. Ze kwamen ook niet erg sympathiek over en ik was blij dat ze de finale verloren whoop!

 
68
Amazing Race / Re: Favoriete seizoen
« Laatste bericht door D*N Gepost op 3-01-2017, 21:14:36 »
Update :) t/m Seizoen 17 :)
69
Amazing Race / Re: The Amazing Race 16
« Laatste bericht door D*N Gepost op 3-01-2017, 21:06:46 »
De cowboys waren leuk, verder weer erg matig seizoen :(. Gelukkig ben ik nu met seizoen 17 bezig en is die ongeloofelijk goed. Want voor mij is seizoen 13 t/m 16 echt een donkere periode.
70
Amazing Race / Re: The Amazing Race 14
« Laatste bericht door D*N Gepost op 4-09-2016, 03:25:00 »
Verrassend dat iedereen hier heel erg positief is, ik vond dit misschien wel het slechtste seizoen tot nu toe om de volgende redenen:

- Saaie route, teveel in Azië blijven rondhangen, voornamelijk China.
- Het ongelofelijke voordeel dat Tammy en Victor hadden doordat zo'n groot deel in Azië en dan vooral China werd gedaan. Als er dan ook nog een opdracht langskomt waarbij ze Chinees moeten uitspreken dan ga je toch twijfelen aan hoe eerlijk het is.
- Normaal vindt ik dat de edit en screentime vrij evenwichtig is verdeeld in TAR. Dit seizoen was het beduidend anders. Het hele seizoen ging voornamelijk om Tammy & Victor en Margie & Luke, dat waren de sterren van het seizoen.
- Onsympathieke teams. Ja die twee eerder genoemde koppels waren de sterren en ik had het idee dat de edit ook heel erg wou dat wij ze als helden zouden zien. Maar ik vond ze eerlijk gezegd beide onsympathiek overkomen. Tammy en Victor waren vooral in het begin onsympathiek en later vrij bland. Margie en Luke begonnen goed maar voornamelijk na hun aanvaring met Kisha en Jen vond ik ze erg tegenvallen. Je ziet niet heel duidelijk wie er nou begon met het duwen, maar Margie en Luke gingen echt veel te ver in hun reactie. Dan zou ik dus meer rooten voor Kisha en Jen, maar die hadden ook hun stomme momenten zoals hun tassen laten liggen, bij het zwemmen willen opgeven etc. of Jamie en Cara, maar die kwamen dan weer super onsympathiek over tegenover hun taxi's.

Al met al een matig seizoen van TAR.
Pagina's: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10