Recente berichten

Pagina's: 1 ... 6 7 8 [9] 10
81
Amazing Race / The Amazing Race 6
« Laatste bericht door D*N Gepost op 6-12-2015, 23:59:58 »


Nog geen topic van :o. Ik ga gewoon netjes de seizoenen af en ben net klaar met dit seizoen. Wederom erg vermakelijk. In het begin dacht ik dat het minder zou worden omdat veel koppels me wat tegen stonden, maar dit veranderde al snel en het is uiteindelijk weer een tof seizoen geworden.

Avi en Joe stonden me wat tegen, maar uiteindelijk waren ze eigenlijk super grappig. Gewoon door hun houding die zo over de top confident was, dat het extra leuk was om ze zo snel te zien afvallen. Gewoon elk statement wat ze maakten werd door de montage gelijk afgemaakt ::rofl::.

Jammer dat Lena en Kristy niet verder kwamen. Ik ben er toch wel voor om wat all female teams ver te krijgen, ze leken me sterk maar die ene opdracht heeft ze gewoon genekt.

Gus en Hera waren erg fijn en likeable. Vaak met de tactiek van het observeren en het rustig aan doen zodat je weinig fouten maakt.

Jonathan en Victoria waren de grootste storende factor in het geheel. Vooral Jonathan, ik zou echt moordneigingen krijgen als iemand zo met me om zou gaan ::ohno::. Ik had wel wat medelijden met Victoria, maar in latere afleveringen begon ze zelf ook zo hysterisch te schreeuwen en blijkt ze geen haar beter te zijn.

Hayden en Aaron waren erg fijn op de laatste legs na. Ze kreeg wel een beetje de 'spoiled brat' trekjes. Ook dat ze gewoon hebben opgegeven was zo not done.

Adam en Rebecca was echt zo'n interessant koppel. Vooral omdat ik Rebecca echt een leuk iemand vond en Adam totaal niet. Het leverde wel leuke tv op "If you wouldn't be such a wussy boy"!

Kris en John ::love::, perfect couple = perfect. Jammer dat ze niet wonnen, had ik ze echt gegund.
82
Amazing Race / Re: The Amazing Race 5
« Laatste bericht door D*N Gepost op 23-11-2015, 03:15:14 »
Deze nu ook gezien :). Erg leuk seizoen omdat het veel uitgesproken karakters had. Charla en Mirna waren leuke villains om te hebben. Ik was wel tegen ze, maar tegelijkertijd zorgden ze wel voor hele goede momenten waardoor ik het jammer vond dat ze afvielen. Hun rivaliteit met de all american couples, de broers die langs hun rijden en roepen "BITCH"! was geweldig en hun sneaky gedrag was super.

Evenals Collin en Christie. Ze waren zeker irritant, maar dat ze uiteindelijk verloren maakte het weer goed. Ze zorgden ook voor goede tv, met het bijna gearresteerd worden in Afrika, zijn ontploffingen (indd bij de oa de oss).

De Bowling Moms vond ik wel sympathiek, de stem van Linda was soms lichtelijk irritant om te horen, maar ach je kan niet alles hebben ;D. Ze waren wel super sterk en ik vond het jammer dat ze de finale niet haalden.

Blij met de winnaars, was de beste optie uit de laatste 3 omdat ze sympathiek waren en het spel echt speelden. Wat KD zegt, Brandon en Nicole werden super irritant met hun "het is in gods handen" gedoe. En dan ook nog zo naïef zijn in de finale. Ze wachten op het bootje en vragen Chip of het de goede vlag is. Wanneer die liegt, worden ze boos. pfffff

Wat me wel opviel was dat de kandidaten fanatieker leken dan eerdere series ::ok::.
83
Amazing Race / Re: Favoriete seizoen
« Laatste bericht door Hadewychisdemol Gepost op 15-11-2015, 22:55:48 »
The Amazing Race US:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

The Amazing Race Canada:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

The Amazing Race Australia:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

The Amazing Race Asia:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
84
Amazing Race / Favoriete seizoen
« Laatste bericht door D*N Gepost op 15-11-2015, 16:16:52 »
Ik wil ook hier een lijstje bijhouden welk seizoen ik het leukste vond :). Als anderen dat nou ook doen ;D.

1. Seizoen 17
2. Seizoen 11 (All-Stars)
3. Seizoen 7
4. Seizoen 5
5. Seizoen 31
6. Seizoen 20
7. Seizoen 12
8. Seizoen 2
9. Seizoen 10
10. Seizoen 18 (Unfinished Business)
11. Seizoen 23
12. Seizoen 1
13. Seizoen 4
14. Seizoen 3
15. Seizoen 21
16. Seizoen 13
17. Seizoen 19
18. Seizoen 14
19. Seizoen 16
20. Seizoen 9
21. Seizoen 15
22. Seizoen 6
23. Seizoen 22
24. Seizoen 8 (Family edition)
25. Seizoen 24 (All-Stars 2)
85
Amazing Race / Re: The Amazing Race 4
« Laatste bericht door D*N Gepost op 15-11-2015, 16:15:28 »
Goed seizoen ::bravo::

Tian en Jaree waren mijn favorieten, maar Reichen en Chip zijn ook erg goede winnaars. Kelly en Jon waren hilarisch om naar te kijken. Een soort van sucky villains. Wel villains, maar gewoon elke keer super dom ::rofl::
86
Amazing Race / Re: The Amazing Race 2
« Laatste bericht door D*N Gepost op 6-08-2015, 16:44:08 »
In het begin had ik het idee dat het niet zo'n leuk seizoen zou worden als seizoen 1 maar gelukkig veranderde dit halverwege snel :). Ik vond dit echt weer een erg leuk seizoen met interessante koppels.

Gary en Dave waren grappig, soms een beetje rude maar hé daar houden we van ;D.
de Grannies vond ik sympathiek in het begin, tegen het einde van hun race had ik wel zoiets van uuugh kom op, jullie kunnen ook niets ::).

De rivaliteit tussen Will en Blake, liefdestriangel met Will, Tara en Chris ::bravo:: en natuurlijk Will en Tara onderling. Will: "I wanna fill this cap with  a million dollars" Tara: "I wanna fill your mouth with a sock so you just shut the hell up". ::rofl::

Inderdaad Tara en Will richting het einde werd teveel geschreeuw en ik hoopte vanaf de final 6 dat ze echt zouden gaan afvallen.

Mary en Peach vond ik ook leuk, girlpower! En beide waren ze zo verschillend wat wel interessant bleef. Ik heb ze volgens mij één keer zien huilen en dat was in hun eliminatie leg, dus ik snap niet dat ze als jankerds worden gezien. Ze waren juist erg sterk ::ok:: en Peach is gewoon lief :). Team chachacha was geweldig, vooral toen ze in Hong Kong de rest te slim af waren.

Super seizoen, enige wat ik minder vond is dat Chris en Alex wonnen. Weer de twee vrienden net als vorig seizoen. Ik was in ieder geval voor Blake en Paige.
87
Amazing Race / Re: The Amazing Race 1
« Laatste bericht door Robbieazerty Gepost op 28-07-2015, 19:26:21 »
Veel plezier! Ik sta intussen wel achter met de nieuwste seizoenen, maar vind TAR toch ook wel entertainend.
88
Amazing Race / Re: The Amazing Race 1
« Laatste bericht door D*N Gepost op 22-07-2015, 19:29:19 »
Goed seizoen ::bravo:: Erg leuk, ben blij dat ik bij seizoen 1 ben begonnen. Team Guido though  ::kots::. Arrogant, slachtoffer rol spelen en echt gemeen spelen pff.

Wel verdiende winnaars, ookal was ik voor de nummers 2. (of nouja Nancy en Emily daarvoor ::love::). Op naar seizoen 2!
89
Amazing Race / Re: The Amazing Race Canada 3
« Laatste bericht door Maxwest Gepost op 17-07-2015, 14:02:21 »
Tsja, ik kan me wel voorstellen als je transsexueel bent dat je je lichaam niet geweldig fijn vindt en het niet graag laat zien. maar dan nog leek het me slimmer dan van detour te switchen. maar goed, zoals ze (volgens mij) zeiden, hebben ze nu geen target op hun rug omdat ze de EP hebben. Da's altijd fijn.
90
Amazing Race / Re: The Amazing Race Canada 3
« Laatste bericht door hAgAr Gepost op 17-07-2015, 11:10:56 »
Klopt helemaal, goede samenvatting van een niet-al-te-spannende aflevering.

Jammer dat de express-pass er zo snel al weer uitging, omdat iemand niet uit de kleren ging  ::oink::

Pagina's: 1 ... 6 7 8 [9] 10